26/2/13

Από τον Άννα στον Καϊάφα

 Από τον Άννα στον Καϊάφα . . .

Το φετινό χειμερινό εξάμηνο θα ήταν, υποτίθεται, πολύ πιο συνεπές στην αποπληρωμή μας. Οι οιωνοί ήταν όλοι με το μέρος της «κανονικής» απόδοσης των μισθών μας, δηλαδή με το να έχουμε αποπληρωθεί το 2012, πριν αυτό λήξει. (α) Τα χρήματα, μέχρι και αυτά του Δεκεμβρίου μαζί με το δώρο, υπήρχαν στον κορβανά του Α-ΤΕΙΘ (όπως μάθαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος), (β) η Διοίκηση είχε καταβάλλει προσπάθειες για να υπογράψουμε τις συμβάσεις πριν μπούμε στις αίθουσες για να διδάξουμε (ασχέτως αν κάποιοι από εμάς κλήθηκαν να τις υπογράψουν αρχές με μέσα Νοέμβρη) και (γ) το πλήθος των εκτάκτων ήταν μικρότερο από ποτέ.

Σα να μην πέρασε όμως μια μέρα από πέρσι και πρόπερσι, φτάνει ο καλός ο Μάρτης και λεφτά δεν έχουμε δει (πήραμε βέβαια τις επιτηρήσεις και εισηγήσεις της εξεταστικής του Σεπτέμβρη στις 28 Δεκέμβρη!). Ο Σύλλογος των Εκτάκτων έχει ενοχλήσει επανειλημμένα και το Γραφείο Μισθοδοσίας του Ιδρύματος, καθώς και την αρμόδια Επίτροπο στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, χωρίς να καταφέρουμε να εντοπίσουμε την αιτία της καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων μας.

Εκ μέρους του Ιδρύματος μαθαίναμε: ότι τη μια έφταιγαν συνάδερφοι που καθυστερούσαν να υπογράψουν τις συμβάσεις τους, την άλλη ότι οι περισσότεροι δεν είχαμε απογραφεί στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής, την παράλλη ότι η Επίτροπος καθυστερεί αδικαιολόγητα τον έλεγχο των συμβάσεων και την υπογραφή των ενταλμάτων πληρωμής μας. Εκ μέρους της Επιτρόπου μάθαμε ότι οι συμβάσεις μας πήγαν για έλεγχο στο Υπουργείο στις 21 Ιανουαρίου 2013 (ελέγχθηκε εκ μέρους μας το πρωτόκολλο της γραμματείας της αρμόδιας Επιτρόπου) και ο έλεγχος τελείωσε αρχές Φεβρουαρίου. Μετά ήρθαν οι κινητοποιήσεις για το σχέδιο Αθηνά και τα πράγματα περπατάν με ρυθμό χελώνας.

Τα ερωτήματα είναι αδυσώπητα:
  • Γιατί καθυστέρησε τόσο η αποστολή των συμβάσεών μας στο Υπουργείο;
  • Γιατί η Διοίκηση δεν αποφασίζει επιτέλους να λάβει μέτρα για την έγκαιρη υπογραφή των συμβάσεών μας;
  • Γιατί, ενώ οι γραμματείες (ορθώς) αφιερώνουν λίγο χρόνο την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση των φοιτητών, το γραφείο μισθοδοσίας των εκτάκτων μένει πεισματικά κλειστό;
  • Γιατί υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ημερομηνίες έναρξης των συμβάσεών μας (1, 8 και 22 Οκτώβρη αναλόγως με το Τμήμα), όταν όλοι έχουμε ξεκινήσει την εκπαιδευτική διαδικασία ταυτόχρονα;
  • Γιατί ενώ η διοίκηση είχε ρητά ζητήσει να μην ξεκινήσουν μαθήματα πριν την υπογραφή των συμβάσεων, οι προϊστάμενοι των Τμημάτων μας πίεζαν για το αντίθετο;

Αλήθεια, είμαστε τόσο σίγουροι ότι αν συνεχίσουμε να κάνουμε τους αδιάφορους θα αποπληρωθούμε; Έχει κανείς από εμάς τη πρόθεση να καταθέσει βαθμολογίες πριν την αποπληρωμή έστω του 2012; Ποιος μας δουλεύει συνάδερφοι;

Την ερχόμενη εβδομάδα θα καλέσουμε σε Συνέλευση
για το θέμα των δεδουλευμένων μας.

18/2/13

ΑΠΕΡΓΙΑ

Η συμετοχή μας στην 
απεργία στις 20 Φεβρουαρίου
ήταν επιβεβλημένη και μόνο απο το περιεχόμενό της αφού σχετίζεται με ένα απά τα σοβαρότερα ζητήματα των εργαζομένων:
  • Τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, μία κατάκτηση του κινήματος που μαζί με τόσες άλλες προσπαθούν να πάρουν πίσω ώστε ο κάθε εργαζόμενος να εξαρτάται πλήρως από τον εργοδότη, ακόμη και αν αυτός λέγεται κράτος. Εξάλλου, η συμπίεση των μισθών στο Δημόσιο τομέα στόχο είχε και την απελευθέρωση τους στον Ιδιωτικό τομέα.
  • Η συγκεκριμένη απεργία έρχεται ταυτόχρονα με τα νέα φορολογικά μέτρα, που φορολογούν τα πάντα (ακόμη και τα πτυχία μας).
  • Η συγκεκριμένη απεργία μας βρίσκει στους δρόμους, ενάντια στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ.
  • Η συγκεκριμένη απεργία μας βρίσκει άλλη μία φορά απλήρωτους για 5 ολόκληρους μήνες (σήμερα έγινε ερώτηση στη Βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ - http://www.902.gr/eidisi/voyli/9813/kke-erotisi-gia-toys-aplirotoys-ektaktoys-ekpaideytikoys-ton-tei-thessalonikis-kai )

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
10:30 π.μ. στο Αγ. Βενιζέλου

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

13/2/13

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!



Η ιστορία επαναλαμβάνεται λένε μόνο ως κωμωδία. Και όμως αυτή η ιστορία κάθε άλλο παρά κωμωδία μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεκάδες Έκτακτοι Εκπαιδευτικοί των ΤΕΙ της χώρας, μεταξύ των οποίων των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Λάρισας βρίσκονται σε απόγνωση.
Έχουμε φτάσει στα μέσα Φεβρουαρίου, το εξάμηνο έχει ολοκληρωθεί και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και η εξεταστική περίοδος, και όμως το Έκτακτοι Εκπαιδευτικό Προσωπικό παραμένει απλήρωτο από τον Οκτώβρη του 2012.

Οι δικαιολογίες πολλές: καθυστερήσεις, λάθος πρωτόκολλα, το ελεγκτικό, η ενιαία αρχή πληρωμών, ενστάσεις, ελλείψεις προσωπικού. Τώρα κινητοποιήσεις, καταλήψεις και ότι μπορεί να σκεφτεί το «μυαλό» ανθρώπων, των οποίων όμως η ανθρωπιά φαίνεται πως περιορίζεται σε συμπόνιες και ευχές.
Άραγε ποιες είναι αυτές οι διαδικασίες που καθυστέρησαν να γίνουν 5 μήνες (χωρίς να συμπεριλάβουμε τους μήνες από το Μάϊο – Ιούνιο που έληξε η προκήρυξη για το έτος 2012 – 13).
Θέλουν να μας πουν πως επί 5 μήνες, χρόνο μέσα στον οποίο εμείς φέραμε σε πέρας τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, πραγματοποιήσαμε τις εξετάσεις, υπογράψαμε δεκάδες χαρτιά επιβεβαίωσης της ύπαρξής μας (παρουσιολόγια, εσωτερική αξιολόγηση, αναπληρώσεις κ.α.), αυτοί δεν μπόρεσαν να βάλουν σε τάξη τις συμβάσεις, που στη συντριπτική πλειοψηφία είναι ίδιες με τις περσινές.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού δεν κάναμε καμία κίνηση διεκδίκησης των χρημάτων αυτών. Όμως αυτή μας η αδράνεια, ας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον.
Θελήσαμε να μην δημιουργήσουμε ένα ακόμη πρόβλημα σε μια χρονιά (30 χρόνια από την ίδρυση των ΤΕΙ) που φαίνεται πως είναι κρίσιμη για τη συνέχιση της ύπαρξής τους.
Ζητάμε συγνώμη από τα παιδιά μας
που δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί να βγούμε μπροστά
και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.
Δίνουμε υπόσχεση πως αυτό δεν θα ξαναγίνει.
Απαιτούμε τα χρήματα μας τώρα,
έχουμε δίκιο και θα το διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ παραρτήματος ΤΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

11/2/13

γιατί ΟΧΙ στο σχέδιο "ΑΘΗΝΑ"



Ενώ βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα των κινητοποιήσεων ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά», είναι μάλλον αναγκαίο να γίνει ξεκάθαρο για πιο λόγο είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτό, ως Σύλλογος Έκτακτου Προσωπικού του ΤΕΙΘ.
Το σχέδιο «Αθηνά» περιέχει δύο σημαντικότατες παραμέτρους που άμεσα σχετίζονται με το νόμο 4009/12, που αντιπαλέψαμε ως ένα νόμο που ήρθε να ισοπεδώσει ότι είχε απομείνει από την Ανώτατη Εκπαίδευση: 
  • Η πρώτη παράμετρος είναι η σημαντική μείωση των Τμημάτων, μέσω καταργήσεων ή συγχωνεύσεων (αυτό που δηλαδή άμεσα φαίνεται),
  • ·  Η δεύτερη παράμετρος είναι καλά κρυμμένη μέσα στο κείμενο και προσπαθούν να την αφήσουν στο απυρόβλητο, είναι το σημείο λειτουργίας των νέων Τμημάτων με κατευθύνσεις (πολλά προγράμματα σπουδών μέσα σε ένα Τμήμα), που όμως δεν θα συνοδεύονται με κανένα επαγγελματικό δικαίωμα.
Ουσιαστικά στόχος του νόμου είναι να αποσυνδέσουν τα πτυχία από τα δικαιώματα, που έστω και «ανάπηρα» περιείχαν μέχρι σήμερα. Αυτή η λειτουργία (όπως τονίζεται και στο σκεπτικό του νόμου 4009/12) δίνει τη δυνατότητα και για την παράλληλη λειτουργία προγραμμάτων διετούς και τριετούς φοίτησης. Δηλαδή δίνεται η δυνατότητα για τον ολοκληρωτικό κατακερματισμό της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Εμείς επιμένουμε στο βασικό μας αίτημα για
Ενιαία Ανώτατη Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση,
χωρίς αναχρονιστικούς διαχωρισμούς σε τεχνολογική και πανεπιστημιακή
Οι προτάσεις που άρχισαν να εμφανίζονται ως εναλλακτικές στο σχέδιο «Αθηνά», όπως η ομοσπονδιοποίηση κ.α. είναι εκ του πονηρού, και στόχο έχουν να δώσουν διέξοδο στην Κυβέρνηση να ελιχθεί τώρα που το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας αντιδρά σε ένα σχέδιο.
Δεν θα πέσουμε στην παγίδα τους. Το σχέδιο «Αθηνά» δεν πρέπει να εφαρμοστεί.
Κανένας φοιτητής να μην παρατήσει τις σπουδές του λόγω του σχεδίου «Αθηνά»,
καμία απόλυση εργαζόμενου
Σήμερα σε περιόδους βαθιάς κρίσης πρέπει να δοθούν ακόμη περισσότερα χρήματα για τη φοιτητική μέριμνα (σίτιση, στέγαση, βιβλία και συγγράμματα) ώστε να στηριχτεί η νέα γενιά.
Εμείς συνεχίζουμε οργανωμένα, μαζικά, αγωνιστικά
έτοιμοι να αντικρούσουμε κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού και υποταγής
Καλούμε σε συνέχιση του αγώνα με ακόμη μεγαλύτερη ένταση
Συμμετέχουμε μαζί με όλο τον εργαζόμενο λαό στην
Απεργία στις 20 Φλεβάρη
και στη συγκέντρωση 10:30 στο Αγ. Βενιζέλου.

7/2/13

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Μετά από την πολύ πετυχημένη κινητοποίηση της Τετάρτης 6/2 που συγκέντρωσε χιλιάδες φοιτητών, καθηγητές (μόνιμους και έκτακτους), ΕΤΠ και Διοικητικούς υπαλλήλους του ΑΤΕΙΘ,
αλλά και μαθητές από τα ΕΠΑΛ (με πρωτοβουλία του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Θεσσαλονίκης), καθηγητών και δασκάλων, εκπροσώπων σωματείων, αλλά και τη μαζική συμπαράσταση από φοιτητικούς συλλόγους των δύο πανεπιστημίων της πόλης (ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ) με κάλεσμα του ΜΑΣ, η συνέχιση των κινητοποιήσεων πρέπει να είναι πολύπλευρη.

  • Την Παρασκευη συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις το πρωί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (12:00 μ.μ.) και στο Αγ. Βενιζέλου και την απογευματινή συναυλία στο Αγ. Βενιζέλου.

  • Τη Δευτέρα συμμετέχουμε στην παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης (14:00 μ.μ.).

Είναι πια ξεκάθαρο ότι το σχέδιο "Αθηνά" αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την προώθηση του νόμου 4009/12 που οδηγεί στην ολοκλήρωση της λειτουργίας των ΤΕΙ και των Πανεπιστημίων με κριτήρια αγοράς.
Είναι φανερό ότι οδηγούμεστε σε μία ανώτατη εκπαίδευση πολλών ταχυτήτων με δίχρονα, τρίχρονα κ.α. προγράμματα σπουδών που δεν θα εξασφαλίζουν κανένα δικαίωμα στους πτυχιούχους.

Εμείς, οι Έκτακτοι Εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ δεν μπορούμε παρά να βρισκόμαστε στον αγώνα, γιατί απλά είμασταν έτοιμοι για αυτές τις εξελίξεις και προσπαθούσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα να τις προλάβουμε. Δυστυχώς για άλλη μία φορά, απλά διακιωθήκαμε. Δεν θα επιτρέψουμε όμως κανέναν να καπηλευτεί τον τίτλο του οργανωμένου συνδικαλιστικού μας χώρου για να εμφανιστεί ως "σωτήρας". Πολύ περισσότερο δεν θα επιτρέψουμε την Ομασπονδία μας (ΟΣΕΠ ΤΕΙ) που ξαφνικά εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος των Εκτάκτων, ενώ έχει χάσει αυτό το δικαίωμα εδώ και δύο χρόνια, οπότε και έπρεπε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο. Στην ουσία βέβαια έχασε το δικαίωμα αυτό στη συνήδηση των συναδέλφων όταν τους άφησε εκτεθειμένους σε απολύσεις, απλήρωτη δουλειά για να είναι απλά αρεστοί στις Διοικήσεις.

Εμείς συνεχίζουμε τη δράση μας μέσα από το Σύλλογό μας.
Καλούμε στη Γενική Απεργία στις 20 Φλεβάρη
και στη συγκέντρωση 
στο Αγ. Βενιζέλου στις 10:30 π.μ.

4/2/13

ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ", ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟΥΣ



ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»
Όχι γιατί δεν έγινε με σωστά κριτήρια, ούτε επειδή έκλεισε το δικό μας Τμήμα και άφησε του «γείτονα».
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»
Γιατί αποτελεί άλλο ένα βήμα που μας πάει πιο μακριά από το επιθυμητό,
Γιατί αποτελεί άλλο ένα βήμα που φέρνει την Παιδεία πιο κοντά στην επιχειρηματική λειτουργία της (δίδακτρα, καμιά σπουδαστική μέριμνα)
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»
Γιατί έρχεται να προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα, που έδιωξαν του Εκτάκτους από το ΤΕΙ (χωρίς να γίνουν προσλήψεις μονίμων), που έκλεψαν τα αποθεματικά του ΤΕΙ και το καλούν να ξεπουλήσει την περιουσία του, που μειώνει τους μισθούς των εργαζομένων και των εκπαιδευτικών
Γιατί έρχεται να προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα που οδήγησαν σε πλήρη ΑΠΑΞΙΩΣΗ των ΠΤΥΧΙΩΝ, που ΔΙΑΣΠΟΥΝ τα ΠΤΥΧΙΑ σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»
Γιατί γνωρίζουμε πως θα έρθει και ένα επόμενο σχέδιο που θα ολοκληρώσει την διάλυση της ανώτατης εκπαίδευσης, θα αφήσει τα ΤΕΙ να λειτουργούν με προγράμματα δύο και τριών ετών με πτυχία χωρίς κανένα δικαίωμα
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»
Γιατί παλεύουμε για Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση,
Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν,
Γιατί παλεύουμε για τις ζωές που θέλουμε και έχουμε ανάγκη να ζήσουμε
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ
την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 12:00 π.μ.
κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας με κορύφωση τη
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 Φεβρουαρίου και τη
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 στο Αγ. Βενιζέλου

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ

2/2/13

Συνάδερφοι,

η ανακοίνωση των συγχωνεύσεων και μετακινήσεων τμημάτων (σχέδιο Αθηνά) από το Υπουργείο Παιδείας ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο καθαρό τρόπο τα νοσηρά σχέδια που εδώ και χρόνια εξυφαίνονται για την ανώτατη παιδεία. Σχέδια που είναι εντελώς άσχετα με την οικονομική κρίση, σχέδια που έχουν σχεδιαστεί με το νι και με το σίγμα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και έχουν κωδικοποιηθεί στο σχέδιο της Μπολόνια.
Στόχος δεν είναι «η δημιουργία κόμβων αριστείας», «ο ορθολογικός γεωγραφικός καταμερισμός των τεχνολογικών ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» ούτε βέβαια «η δημιουργία ιδρυμάτων με κρίσιμη ακαδημαϊκή μάζα» και άλλα τέτοια θολά που το Υπουργείο Παιδείας ευαγγελίζεται. Στόχος είναι η απαξίωση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Όχι πως τα πράγματα τώρα είναι ιδανικά. Κάθε άλλο. Αλλά μεταξύ των δρόμων της πραγματικής βελτίωσης και της ραγδαίας επιδείνωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η πολιτική ηγεσία της χώρας μας επιλέγει το δεύτερο.
Άμεσος στόχος είναι η πλήρης εναρμόνιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γενικά στις ανάγκες της αγοράς. Είναι ακόμα η εξαφάνιση όποιων ελάχιστων επαγγελματικών δικαιωμάτων απολάμβαναν οι απόφοιτοι των ΤΕΙ. Επίσης, η ανάπτυξη της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε πόλεις φιλέτα, όπως η Θεσσαλονίκη.

Είναι αλήθεια ότι το Α-ΤΕΙΘ χτυπιέται περισσότερο από κάθε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Είναι αλήθεια ότι τα κριτήρια που διώχνουν τόσα τμήματα μακριά από τη Σίνδο μόνο ακαδημαϊκά δεν μπορεί να είναι. Ούτε καν στο πνεύμα του καμώνεται ότι έχει το σχέδιο Αθηνά.

Τέτοιες εξελίξεις απαιτούν την από κοινού κινητοποίηση όλης της κοινότητας του Α-ΤΕΙΘ, μόνιμου και έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, ΕΤΠ, διοικητικών υπαλλήλων. Κυρίως όμως των σπουδαστών που πάνω από όλους πλήττονται.

Οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί θέλουμε το ΤΕΙ ανοιχτό τις επόμενες μέρες, θέλουμε κλιμάκωση του αγώνα κατόπιν μαζικών συνελεύσεων όλων των κλάδων και φυσικά των σπουδαστών, κατόπιν πραγματικής ενημέρωσης.

Συμμετέχουμε στη Γενική Συνέλευση του μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο κτίτιο της Λογιστικής και κατόπιν συναντιόμαστε για Γενική Συνέλευση του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η πολιτική ηγεσία θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο της μέχρι εκεί που θα της επιτρέψουμε εμείς.
Να τη σταματήσουμε!