9/5/10

Προς :


Την Ομοσπονδία Συλλόγων

Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ

Κοινοποίηση:

όλους τους Συλλόγους

Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ



Με απόφαση του Συλλόγου Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Θεσσαλονίκης καλούμε την ΟΣΕΕΠ – ΤΕΙ, να καλέσει το σύνολο των πρωτοβάθμιων συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας, ώστε να γίνει μία ουσιαστική και ολοκληρωμένη συζήτηση γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν.

Ένα χρόνο μετά από την εκλογή του νέου ΔΣ της Ομοσπονδίας και το βασικό ζήτημα που έπρεπε να λυθεί, αυτό της ενεργοποίησης των πρωτοβάθμιων συλλόγων, της ενημέρωσης και των κοινών πρωτοβουλιών, βρίσκεται σε στασιμότητα.

Οι όποιες πρωτοβουλίες κοινής δράσης βασίζονται σε μεμονωμένους συλλόγους. Δυστυχώς τα προβλήματα συνεχώς μεγαλώνουν και οξύνονται, ενώ από το νέο ακαδημαϊκό έτος αναμένουμε και το τελικό χτύπημα. Ήδη τα δημοσιεύματα στον Τύπο πολλαπλασιάζονται και αναδεικνύουν αυτό που πρόκειται να γίνει. Τα πρώτα θύματα των περικοπών θα είμαστε εμείς.

Ο καιρός της αντίδρασης που έπρεπε να αναδείξουμε τα προβλήματά μας έχει περάσει. Όμως και τώρα με μια καλά συντονισμένη προσπάθεια μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. Η παραπάνω συνάντηση χρειάζεται να γίνει άμεσα, πριν την έναρξη της εξεταστικής. Καλούμε όλους τους συλλόγους να αποστείλουν κείμενα με θέσεις για όλα τα ζητήματα.

Θεσσαλονίκη 07/05/2010



Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος________Ο Γραμματέας





ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ_ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ