30/4/11

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Συνάδελφοι,
πολλοί θεωρούν ότι η συμμετοχή μας σε κινητοποιήσεις που δεν άφορουν άμεσα ή αποκλειστικά το ζήτημα μας δεν πρέπει να αποτελεί μέλημα του Συλλογού. Εγώ προφανώς έχω αντίθετη άποψη με την έννοια ότι δεν πιστεύω ότι μπορούν να υπάρχουν λύσεις για έναν κλάδο, όταν οι άλλοι συνεχίζουν να έχουν προβλήματα. Και δεν μπορεί να υπάρχουν λύσεις ακόμη και σε ζητήματα αυτονόητα όπως η καταβολή των δεδουλευμένων μας. Και αυτό γιατί έπαψαν να ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίς να έχω τη διάθεση να θεωρητικολογήσω, πιστεύω πως τα ατομικά ή κλαδικά αιτήματα χρειάζεται να παλεύονται χωριστά, παράλληλα με τους κοινούς αγώνες συνολικά των εργαζομένων. Λύσεις μπορούν να δωθούν συνολικά για το λαό και μέρος των όποιων λύσεων θα είναι και το δικό μας πρόβλημα.
Θα μπορούσαμε να υπάρχουμε σε ένα ΤΕΙ που δεν υπάρχει;

Σας στέλνω το κείμενο με τις κινητοποιήσεις που αποφασίσαμε στη Συνέλευση του Συλλόγου πριν το Πάσχα ως υπενθύμιση και σας καλώ την Κυριακή 10 π.μ. στο Αγ. Βενιζέλου στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση.

Επίσης και επειδή αποτελεί την πρώτη κινητοποίηση του Συλλόγου,
σας καλούμε στις 4 Μαϊου στο κτίριο Διοίκησης του ΤΕΙ.

Τέλος και πριν την επόμενη ενημέρωση, παρακαλώ να δηλώσουν όσοι επιθυμούν να βρεθούν στην κινητοποίηση στις 6 Μαϊου στην Αθήνα (η δήλωση να γίνει μέσω mail ή τηλεφωνικά).

Νίκος Αβραμίδης


ΝΕΑ ΑΡΧΗ