28/11/13

Σύλλογος Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α-ΤΕΙΘ

Ανακοίνωση για τις κλητεύσεις και
τη δραματική κατάσταση του Ιδρύματος

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου επεισοδίου στο μακάβριο σίριαλ πάταξης οποιασδήποτε αντίδρασης ενάντια στα σκληρά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση.

Ήδη έχουν κληθεί από την αστυνομία πολλοί από τους σπουδαστές, καθηγητές και υπάλληλοι που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στο Σχέδιο Αθηνά πέρυσι τον Φλεβάρη στα διόδια των Μαλγάρων. Κινητοποιήσεις που στρέφονταν ενάντια στην υποβάθμιση/κατάργηση των σπουδών των φοιτητών, στα σχέδια απαξίωσης της δημόσιας δωρεάν τριτοβάθμιας τεχνολογικής εκπαίδευσης, στο μηδενισμό των όποιων λιγοστών προοπτικών για αξιοπρεπή δουλειά των αποφοίτων των ΤΕΙ της χώρας.
           
Επίσης, η κυβέρνηση «βραβεύει» την πολυδιαφημιζόμενη πρωτιά του Α-ΤΕΙΘ με στέρηση του πετρελαίου θέρμανσης, με διακοπή των κονδυλίων για σίτιση, που ισοδυναμεί με εκδίωξη των σπουδαστών που στεγάζονται στις εστίες. Μην ξεχνάμε, ακόμα, ότι διανύουμε ένα εξάμηνο που τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται εν μέρει, με ορισμένα υποχρεωτικά μαθήματα και εργαστήρια να μη διδάσκονται.
          
Όλοι μας πρέπει να δώσουμε αποφασιστική, ξεκάθαρη απάντηση
ότι τα σχέδια τρομοκράτησης της κοινότητας του Α-ΤΕΙΘ
και της πλήρους απαξίωσής του δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Είναι απαραίτητος ο συντονισμός δράσης των Φοιτητικών Συλλόγων, Συλλόγων Μόνιμου και Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, Διοικητικών Υπαλλήλων και Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού.

Καλούμε όλους τους συναδέρφους, όλη την κοινότητα του Α-ΤΕΙΘ στην κινητοποίηση τη Δευτέρα 2/12 στις 09:00 έξω από το κτίριο διοίκησης,
την ώρα που θα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.


ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΛΗΤΕΥΣΕΙΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΣΙΤΙΣΗΣ,
ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΙ, ΟΧΙ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!