22/12/10

Μη καταβολή μισθών στο Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ/Θ
Το Συμβούλιο και τη Συνέλευση του ΑΤΕΙ/Θ
Τον Γ. Γραμματέα
Τα Συμβούλια όλων των Τμημάτων του ΑΤΕΙ/Θ
Τους φοιτητικούς συλλόγους του ΑΤΕΙ/Θ
Τον ΕΣΕΠ
Το Σύλλογο των ΕΤΠ

Θέμα: Μη καταβολή μισθών στο Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Για άλλη μία χρονιά το Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ιδρύματος θα ζήσει με την αγωνία για το αν θα του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του. Για άλλη μία χρονιά είμαστε αναγκασμένοι να βρισκόμαστε σε θέση ετοιμότητας για τη διεκδίκηση του αυτονόητου.
Σίγουρα η φετινή χρονιά έχει συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, όμως και πάλι αυτοί που πρώτοι καλούνται να πληρώσουν τα προβλήματα είναι οι Έκτακτοι Εκπαιδευτικοί. Είναι το μεγαλύτερο τμήμα του προσωπικού του ιδρύματος που δέχεται τις πιέσεις πρώτο, αλλά και αυτό που διεκπεραιώνει το μεγαλύτερο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Θεωρούμε αυτονόητη την υποστήριξη όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΤΕΙΘ στο δίκαιο αίτημά μας και περιμένουμε την έμπρακτη συμπαράστασή της.
Καλούμε να λυθούν άμεσα όλα τα διαδικαστικά τυπικά ζητήματα που αφορούν στην υπογραφή των συμβάσεων μας,
Καλούμε σε αποστολή εγγράφων απαίτησης από το Υπουργείο του απαραίτητου κονδυλίου για την μισθοδοσία του ΕΠ και των λειτουργικών δαπανών του ΑΤΕΙΘ,
Σας καλούμε στη συνέλευση του Συλλόγου μας στις 12 Ιανουαρίου όπου θα αποφασίσουμε τον τρόπο διεκδίκησης των δεδουλευμένων,
Σας καλούμε την πρώτη εβδομάδα της εξεταστικής να ορίσουμε μία μέρα κοινής δράσης με εκδηλώσεις και συζητήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Θεσσαλονίκη 22-12-2010


Με τιμή
Για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ   ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ