6/4/12


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων Νοέμβρη - Δεκέμβρη

Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι καταβλήθηκαν οι μισθοί Νοέμβρη – Δεκέμβρη (δύο ημέρες μετά την πολύ επιτυχημένη απεργία του Συλλόγου μας). Και πιστεύουμε πως για άλλη μία φορά αναδεικνύεται ο ρόλος των αγωνιστικών διεκδικήσεων με οργανωμένο τρόπο και ξεκάθαρο προσανατολισμό.
Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τις δράσεις του ώστε να μπουν σε διαδικασία επίλυσης όλα τα τρέχοντα προβλήματα (εξόφληση του χειμερινού εξαμήνου, υπογραφή συμβάσεων για το εαρινό εξάμηνο).
Παράλληλα θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να αναδειχτούν τα προβλήματα που προέκυψαν στην εκπαιδευτική διαδικασία από την μείωση του Εκπαιδευτικού Προσωπικού, μια μείωση που για το επόμενο έτος προβλέπεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των φοιτητών που αγωνίζονται για τη λύση των προβλημάτων σίτισης και στέγασης που προέκυψαν, αλλά κυρίως στον αγώνα τους ενάντια στην απαξίωση των πτυχίων τους.
Την Τετάρτη 18 Απριλίου θα πραγματοποιήσουμε νέα συνέλευση του Συλλόγου για να καθορίσουμε τα επόμενα βήματά μας, που θα πρέπει να είναι πιο δυναμικά με στόχο τη λύση των άμεσων αιτημάτων μας: αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, υπογραφή των συμβάσεων για το εαρινό εξάμηνο.
Συνεχίζουμε μαζικά και συντονισμένα τον αγώνα μας,
Συμβάλουμε στην οργάνωση όλων των φορέων του ΤΕΙ με στόχο την πάλη για μία Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Ανώτατη Εκπαίδευση στην υπηρεσία των αναγκών μας,
Συντονίζουμε τη δράση όλων των Συλλόγων Εκτάκτων ΤΕΙ για τη λύση των πάγιων αιτημάτων μας.
Θεσσαλονίκη 6/4/2012