15/4/10

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Τρίτη 20 Απρίλη 13:00 στη ΣΕΥΠ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι μπήκαμε στην τελική ευθεία για το τέλος και αυτού του Ακαδημαϊκού έτους. Είναι μια χρονιά που έφερε και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας συνολικότερα με τον καταιγισμό νέων μέτρων και νόμων.
Παράλληλα, στο ΤΕΙ οι αποφάσεις που παίρνονται συνεχώς από το Συμβούλιο του ιδρύματος είναι στο σύνολο τους αρνητικές για το Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό, αλλά και για τους Σπουδαστές.
Σε όλα αυτά ο Σύλλογος μας είναι πίσω από τις ανάγκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε σε σημαντικό βαθμό να ξαναζωντανέψουμε τον Σύλλογο και να έχουμε παρεμβάσεις στις εξελίξεις του ΤΕΙ. Επίσης είναι ενθαρρυντικό ότι πολλοί συνάδελφοι άρχισαν να εμπιστεύονται τον Σύλλογο και να απευθύνονται σε αυτόν για προβλήματά τους.
Το Δ.Σ. θεωρεί ότι μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα κυρίως στην κατεύθυνση της μαζικοποίησης του. Στόχος πρέπει να είναι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι να συμμετέχουν στις διαδικασίες αποφάσεων και στην εκτέλεσή τους. Οι 6 συνελεύσεις που έγιναν μέχρι τώρα είναι απόδειξη ότι το Δ.Σ. επιθυμεί την ενεργή συμμετοχή όλων και ότι μπορεί να βρίσκεται μπροστά σε κάθε προσπάθεια.

1. Με αφορμή τις γενικότερες εξελίξεις στην Ελλάδα,
2. Καταγγελίες συναδέλφων και
3. Ζητήματα που προέκυψαν από αποφάσεις του Συμβουλίου του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.
καλούμε σε

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου,
την Τρίτη 20 Απρίλη 13:00 στη ΣΕΥΠ.




Για το ΔΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ __________Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ _ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ