21/3/12

Ενημέρωση για την πορεία των αποφάσεων της Συνέλευσης μας


Συνάδελφοι,
Ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος των αποφάσεων της συνέλευσής μας που αφορούσαν μία σειρά από κινήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων. Σε αυτή την κατεύθυνση βρεθήκαμε δύο φορές στη Γ. Γραμματεία Β. Ελλάδα και συναντηθήκαμε με την Επίτροπο, ενώ είχαμε συναντήσεις και με τη Διοίκηση του ΤΕΙ.
Δυστυχώς χρειάστηκε για άλλη μία φορά να παίξουμε το γνωστό παιχνίδι για το ποιος φέρει την ευθύνη. Για το ποιος την πληρώνει είναι γνωστό.
Είναι γνωστό πως πληρωθήκαμε των Οκτώβρη, ενώ την Τρίτη έφυγαν τα εντάλματα πληρωμής για Νοέμβρη και Δεκέμβρη (τα οποία περιέχουν μεταβολές και άρα θα χρειαστούν εκ νέου έλεγχο, μικρότερης διάρκειας ελπίζουμε). Σε κάθε περίπτωση τη Δευτέρα 26/3 θα επαληθεύσουμε εάν πραγματοποιήθηκε αυτή η διαδικασία.
Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία προέκυψαν πληροφορίες για τον τρόπο που έγιναν αναθέσεις και άλλα προβλήματα που όμως θα κουβεντιάσουμε στη νέα συνέλευση του Συλλόγου.
Όσον αφορά στους συναδέλφους των τριών Τμημάτων που υπέγραψαν σύμβαση με καθυστέρηση θα έχουμε επαφή με το ΙΚΑ Ιωνίας την Παρασκευή, ώστε να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες ποια κινήσεις.
Την Τετάρτη δόθηκε η συνέντευξη τύπου με ανταπόκριση από τα ΜΜΕ. Στη συνέντευξη παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΑΤΕΙΘ Δ. Σταμάτης, εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία 407/80 και τους υπό διορισμό εκλεγμένους ΔΕΠ, καθώς και εκπρόσωπος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών του ΑΤΕΙΘ.
Επόμενο βήμα που στόχο έχει την προοπτική του κλάδου μας είναι η Απεργία στις 4 Απρίλη και το κάλεσμα συμμετοχής και άλλων Συλλόγων, που θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό στο συντονισμό της δράσης, αλλά και της διεκδίκησης των αιτημάτων μας.
Θεσσαλονίκη 21/3/2012
Ο πρόεδρος του Συλλόγου
Αβραμίδης Νίκος