26/1/11

Νεώτερα της συνάντησης ενημέρωσης του Συλλόγου 26/1

Συνάδελφοι
Σήμερα 26/01 στις 11:00 και στις 12:00 στη ΣΕΥΠ έγινε η συνάντηση ενημέρωσης του Συλλόγου για την πορεία της κινητοποίησης, αλλά και για μάζεμα υπογραφών.
Στις δύο πρώτες ημέρες υπήρξε πολύ καλή συμμετοχή και αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των συναδέλφων που υπογράφουν. Έχουμε ήδη ξεπερασει τις 200!! συμμετοχές. Επίσης τόσο από το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και από τους σπουδαστές η συμπαράσταση εκφράζεται με διάφορους τρόπους.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για το Σύλλογο των ΕΤΠ όπου όχι μόνο δήλωσε τη συμπαράστασή του, αλλά και πήρε μέτρα ώστε να μη βρεθεί ενάντια στην κινητοποίησή μας.
Επίσης να αναφέρω πως διαρρέουν διάφορες πληροφορίες, όπως ότι υπάρχουν χρήματα κ.τ.λ. Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο μπορούν να αξιολογηθούν ως έγκυρες (εμείς θα κάνουμε τις ανάλογες ερωτήσεις) όμως σε καμιά περίπτωση αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργήσει αρνητικά προς την κινητοποίησή μας. Έξαλλου, το κύριο αίτημα της μη καταβολής των δεδουλευμένων παραμένει, όπως παραμένει και η υποχρηματοδότηση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων συνολικά (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ).

Σημαντικός σταθμός στις πρωτοβουλίες μας θα είναι η συνέντευξη τύπου που θα δώσουμε την Παρασκευή 28/01 στις 12:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 1ο όροφο (Αριστοτέλους 32 με Φιλλίπου).
Στη συνέντευξη αυτή έχουν προσκληθεί όλοι οι Σύλλογοι του ΤΕΙ και ο Πρόεδρος .

Η συμμετοχή όλων μας θα είναι σημαντική και ως προς την ενημέρωση, άλλα και ως προς την έκταση της δημοσιότητας που θα πάρει το θέμα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ       ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ