2/2/11

Για τις αποφάσεις της συνέλευσης 1/2/2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Για τις αποφάσεις της συνέλευσης
1/2/2011

Η συνέλευση του Συλλόγου μας για άλλη μία φορά ήταν ιδιαίτερα μαζική πράγμα που δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας. Έγινε ενημέρωση για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του ΤΕΙ και την απόφασή του να κλείσει το ίδρυμα 6 και 7 Φλεβάρη εάν δεν πληρωθούμε μέχρι την Παρασκευή 4/2. Επίσης έγινε ενημέρωση για τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή (επισυνάπτουμε τα πρακτικά).

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση μας να συνεχίσουμε την Επίσχεση Εργασίας μέχρι να πληρωθούμε το σύνολο των χρημάτων που μας οφείλονται (Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης, δώρο Χριστουγέννων).

Θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις στα Τμήματα του ΤΕΙ ώστε να πάρουν αποφάσεις μέσα από τις συνελεύσεις τους να αναστείλουν τη λειτουργία τους, ενώ παράλληλα να επιδιώξουν να ανοίξουν συζητήσεις για τις εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Επίσης θα προχωρήσουμε στη διεκδίκηση του δώρου των Χριστουγέννων, στην καταβολή των ενσήμων μας, καθώς και στη διεκδίκηση της πλήρους ιατροφαρμακευτικής μας κάλυψης.

Συνεχίζουμε το μάζεμα των υπογραφών και προσπαθούμε για την ολοένα μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων.

- Θα συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση των συλλόγων διοικητικών υπαλλήλων των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ενάντια στο κείμενο διαβούλευσης και τον επικείμενο νόμο. Θα κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στη Γραμματεία (πρώην υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης).
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Φλεβάρη 10:30 στο Αγ. Βενιζέλου.

- Την Παρασκευή 4 Φλεβάρη στο ΤΕΙ παράσταση στη Διοίκηση, στους Διευθυντές των Σχολών και τους Προϊσταμένους των Τμημάτων.
- Καλούμε τους Συλλόγους των Εκτάκτων σε όλη την Ελλάδα σε κοινή Πανελλαδική κινητοποίηση στα μέσα Φλεβάρη.


Το δυνάμωμα των δικών μας κινήσεων θα μπορέσει στο τέλος να προκαλέσει την επίλυση του προβλήματος της πληρωμής των δεδουλευμένων,
Η συμμετοχή όλο και περισσότερων τμημάτων του προσωπικού του ΤΕΙ, αλλά και των φοιτητών μας θα μπορέσει να ανοίξει το δρόμο για ένα ΤΕΙ που θα μπορεί τελικά να παίξει το ρόλο του ως Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ       ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ