22/2/11

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ

Σας ευχαριστούμε που μας συμπαραστέκεστε στον αγώνα μας και ιδιαίτερα για την πρωτοφανή συμμετοχή σας (>300) στην συνέλευσή μας που έγινε με το ΤΕΙ κλειστό. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ επικοινωνήσαμε μαζί σας, είχατε την δυνατότητα να μιλήσετε, να πείτε την άποψή σας ελεύθερα και να υπάρχει κάποιος από την… απέναντι όχθη τουλάχιστον να σας ακούσει, σας γνωρίσαμε έτσι καλύτερα. Πέρα από την συμπαράστασή σας εκθέσατε τους προβληματισμούς σας αλλά και την αγωνία σας για την μελλοντική πορεία του ΑΤΕΙΘ σε αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνάμε σαν κράτος. Στην απόφαση που βγάλαμε, λάβαμε υπόψη την ανησυχία σας για την εξεταστική και ζητάμε επιπρόσθετα να ολοκληρωθεί η εκπαιδευτική διαδικασία για το χειμερινό εξάμηνο, παρατείνοντας το εξάμηνο αυτό κατά δύο εβδομάδες.

Μην σταματήσετε ΠΟΤΕ να μιλάτε. Συζητήστε στους δικούς σας χώρους (διαδίκτυο, φόρουμ, μπλόγκς, facebook) για όλα αυτά που σας αρέσουν ή που σας προβληματίζουν. ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ μεταξύ σας αλλά και μαζί μας και μην έρχεστε σε άσκοπες παραταξιακές αντιπαραθέσεις. Στην συνέλευση μας αποδείξατε πως παρά την αρχικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, έχετε την ικανότητα και την διάθεση για εποικοδομητικό διάλογο αλλά και…για χειροκροτήματα.

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ- Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.