9/2/11

Ανακοίνωση στους φοιτητές ΑΤΕΙΘ

Αγαπητοί φοιτητές,

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΑΤΕΙΘ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι μετά τον εμπαιγμό τόσο του υπουργείου με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, όσο και της διοίκησης που είχε εξαγγείλει την αναστολή των εκπαιδευτικών λειτουργιών για τις 7-8 Φεβρουαρίου 2011, υποχρεώθηκε στην προάσπιση της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιείται εδώ και 3 εβδομάδες.
Οι λόγοι που οδήγησαν τους έκτακτους εκπαιδευτικούς στην επίσχεση εργασίας είναι:
1. Ο συνωστισμός φοιτητών στα εργαστήρια λόγω μονής εισαγωγής τους στο Α΄εξάμηνο
2. Η καταστρατήγηση κάθε έννοιας κανονισμού σπουδών και ιδίως για τα επόμενα εξάμηνα (30 φοιτητές / 1 εκπαιδευτικός), η συνδιδασκαλία θεωριών διαφόρων τμημάτων, η μείωση ωρών θεωρίας κ.λ.π
3. Η μείωση της ετήσιας επιχορήγησης των ΤΕΙ κατά 15% στο ακαδημαϊκό έτος 2009, συν 15% στο 2010, συν 20% στο 2011
4. Η μη καταβολή των δεδουλευμένων για το χειμερινό εξάμηνο 2010-2011
Με βάση τα παραπάνω αναλογιζόμαστε τον ρόλο μας ως εκπαιδευτικοί της δημόσιας και δωρεάν τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της ευθύνης που έχουμε τόσο απέναντί σας όσο και στους γονείς σας, οι οποίοι μοχθούν για την οικονομική σας αυτοτέλεια, υποχρεωθήκαμε να αναστείλουμε κάθε εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία του ΤΕΙ στις 9-10 και 11 Φεβρουαρίου 2011.
Στον αγώνα μας ζητάμε την έμπρακτη συμπαράστασή σας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε την σωστή λειτουργία του ιδρύματος και φυσικά να μη χαθεί ούτε μια μέρα της εξεταστικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΑΤΕΙΘ.